RADIO-TELEVIZIJA ŠUMADIJA - ARANĐELOVAC - 034 723 886

Nisu izbori šala, već izbor budućnosti

Kragujevc-Vucic2

Hvala vam što ste imali hrabrosti da izdržite prljavu kampanju i što ste prepoznali prave vrednosti: marljivost, rad i poštenje, poručio je predsednički kandidat Aleksandar Vučić na završnom mitingu u Kragujevcu.

Ističući da „izbori nisu šala, da se niko ne naljuti…“, već izbor budućnosti, Vučić je na početku svog obraćanja u kragujevačkoj hali „Jezero“ zahvalio hiljadama ljudi koji su ostali ispred hale, a zatim je, pozdravljen ovacijama i povicima „pobeda, pobeda“, posebno pozdravio predstavnike Jedinstvene Rusije i bajkere – Srpske noćne vukove.

Konačno, zahvalio je svim prisutnima, ali i građanima, svima koji ga podržavaju što su, kako je rekao, imali hrabrosti da izdrže prljavu kampanju kojoj je on izložen već šest meseci.

Kažu mi danas, znaš kako te sada napadaju, a onda mi objasne da je navodno usred ove hale razapeta hrvatska zastava…

„Ne razlikuju srpsku trobojku, prvu, onu Miloševu iz 1835. Ali baš ništa ne znaju ni o istoriji Srbije, ni o duhu srpskog naroda, ne znaju da kad vodite tako prljavu kampanju, već šest meseci, ne vidite da sami niste izgovorili ništa što ima veze s programom, planom, jer sem mržnje nemaju ništa“, rekao je premijer Vučić.

Sve je u tome da poruče – glasajte protiv Vučića, jer ga mi mrzimo, primetio je, a zatim dodao: „A mi nismo izgovorili nijednu ružnu reč, i na to sam ponosan, na to što ih nismo ‘počastili’ uvredama, ružnim rečima i ono jednom kad je jedan naš član rekao nešto besmisleno odmah smo se izvinili, jer mi to znamo, jer smo shvatili koliko je to besmisleno.“

Hvala vam na tome što ste umeli da prepoznate prave vrednosti, marljivost, rad, poštenje i hrabrost da se sve to izdrži, poručio je.

Obraćajući se pre Vučića, zamenik generalnog sekretara Jedinstvene Rusije i član Komiteta Ruske dume za međunarodnu saradnju Sergej Železnjak preneo je pozdrave stranke koju je osnovao predsednik Rusije Vladimir Putin.

izvor – RTS