RADIO-TELEVIZIJA ŠUMADIJA - ARANĐELOVAC - 034 723 886

Sigurna pobeda i novi bodovi Bekamenta

DSC_0578

U 400-om superligaškom nastupu, rukometašice Bekamenta Bukovička Banja savladale su ekipu Železničara rezultatom 34 – 27.

Poslednje plasirana ekipa u Super Rukometoj Ligi Srbije uspevala je svega 13 minuta da drži rezultatski egal. Kneginje su tada zaigrale sigurnije pa se na poluvreme otišlo pri rezultatu 18 – 13.

Čini se da je pauza više prijala gošćama koje su se početkom drugog poluvremena vratile na samo gol zaostatka. Ipak, kvalitet je došao do izražaja, aktuelne šampionke su se konsolidovale pa je u ’40 minutu na semaforu stajalo 22 – 17.

Trener Maksić ostavio je na klupi za ovaj meč Milicu Danilović, Sanju Rajović i Danijelu Ilić i kako je prednost rasla, šansu je dao i mlađim igračicama u ekipi.

Timea Milošević i Maja Radoičić predvodile su kneginje u novoj pobedi sa 8 golova, Milica Anić koja je zbog tri žuta kartona morala ranije na napusti utakmicu, pratila ih je sa 6 pogodaka.

Bila je ovo pripremna utakmica za kneginje pred gostovanje trećeplasiranoj Jagodini, rekao je na kraju susreta trener Živojin Maksić.