RADIO-TELEVIZIJA ŠUMADIJA - ARANĐELOVAC - 034 723 886

„TeatAR u nama“ od 2. do 5. novembra

teatar u nama

U organizaciji Centra za kulturu od 2. do 5. novembra u Dvorani park biće održan 17. Pozorišni festival „TeatAR u nama“ a publiku očekuje pet kvalitetnih i žanrovski različitih predstava.

Festival će otvoriti predstava „Heroj nacije“ Nikšićkog pozorišta koja je premijerno izvedena pre nekoliko dana u matičnom pozorištu. Druga predstava na ovogodišnjem repertoaru biće muzička predstava „Utopija danas“ koja uključuje elemente performansa, video arta i dokumentarno-igranog filma. Predstava „Naš razred“ Narodnog pozorišta biće izvedena 4. novembra dok će dan kasnije nastupiti glumci pozorišta „Boško Buha“ sa predstavom „Tvoje i moje“. Poslednjeg dana festivala publiku očekuje poznati mjuzikl „Violinista na krovu“ Jevrejskog kulturnog centra iz Beograda.

U okviru pratećeg programa 2. novembra od 19 sati biće otvorena izložba Izložba „Soja Jovanović: pozorišno delo (1922-2922)“ Muzeja pozorišne umetnosti Srbije.

Karte za Pozorišni festival već su u prodaji a najbolju predstavu ovogodišnjef festivala kao i do sada odabraće publika.