RADIO-TELEVIZIJA ŠUMADIJA - ARANĐELOVAC - 034 723 886

Stabilnost i kvalitet u vodosnabdevanju

JKP BUKULJA - YouTube

U godini iza nas imali smo puno poteškoća, ali smo uspeli da održimo stabilnost u vodosnabdevanju i kvalitetu pijaće vode.

To nam je omogućilo savremeno Postrojenje za preradu vode kojim se naš grad može pohvaliti. Takođe, i rad zaposlenih na Postrojenju koji vrše dvadesetčetvoročasovni monitoring vode koja ide ka vašim domovima.

U godini pred nama trudićemo se da održimo kvalitet i redovnost u snabdevanju pijaćom vodom. Godina će biti teška, zbog male količine padavina u predhodnom periodu i niskog vodostaja na našim akumulacijama. Zato apelujemo na racionalnu potrošnju i redovnost plaćanja naših usluga.

Iz priloženih fotografija ćete moći da pregledate stručno mišljenje Instituta za javno zdravlje iz Kragujevca koji kontroliše naš rad i potvrđuje da je voda ispravna za piće i pripremu hrane, a da su svi parametri u skladu sa Pravilnikom o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Nadamo se da smo opravdali vaše poverenje, kao i da smo uvidom u dokumentaciju otklonili eventualne sumnje i nesdoumice kada je u pitanju kvalitet vode koju pijemo. Kaže se u saopšenju iz JKP Bukulja.