RADIO-TELEVIZIJA ŠUMADIJA - ARANĐELOVAC - 034 723 886

Demanti RTV Šumadija povodom Saopštenja za javnost Udruženja ugostitelja Aranđelovca

rtvs-logo3

Povodom Saopštenja za javnost Udruženja ugostitelja Aranđelovca, u kojem se RTV Šumadija OPTUŽUJE za iznošenje neistinitih tvrdnji reporterke, o epidemiološkoj situaciji na teritoriji Opštine Aranđelovac, od 16.11.2020.godine, upućujemo demanti.

U pomenutoj reportaži o epidemiološkoj situaciji, ugostitelji nisu niti na direktan, niti na nedvosmislen način, označeni kao glavni krivci za širenje virusa. Novinar RTV Šumadija je, samo još jednom pozvao na odgovorno ponašanje mladih, koji posećuju ugostiteljske objekte i na poštovanje epidemioloških mera, ne zbog ugostitelja, već pre svega, zbog mladalačkog neiskustva i neshvatanja ozbiljnosti situacije i rizika, u kojima se svakodnevno nalaze. Koliko puta smo poslednjih meseci čuli, da mlade osobe bez simptoma zaražavanja korona virusom, su virus prenele na ostale članove porodice? Ni u analizi rada svih zaposlenih, nije uočen propust, ali zbog profesionalnosti, uradili smo demanti, kako ne bi ostali nedorečeni.

            Ovom prilikom Udruženju ugostitelja Aranđelovca upućujemo i demanti i jer je naš cilj zajednički, a to je blagovremeno informisanje i razvijanje svesti i odgovornosti, kod naših mladih sugrađana, zarad bezbednosti svih nas, a vas najljubaznije molimo da u rečniku,  pročitate  šta je apel, a šta kritika. Nemojte gajiti nadu da možete da utičete na rad korektne i profesionalne televizije, koja od svog postojanja nikada nije, ni jednog građanina, privrednika, ni udruženje, ponizila, uvredila, omalovažila, niti nanela bilo kakvu štetu.Ostajemo I dalje otvoreni za saradnju, u želji da vi svoj posao radite najbolje što možete, a nama ostavite da događaje, vesti I informacije, prenosimo dobronamernim građanima.

            Razumemo ugroženost rada ugostiteljskih objekata, ali imajući u vidu da je planetarni problem, ni na jedan način ne možemo uticati, pa želimo da se što pre, svi vrate svojim poslovnim  aktivnostima, I svako radi najbolje što može svoj posao.Sa vama ili bez vas, sa nama ili bez nas, odlučite vi, a mi smo uvek dobronamerni I za vas.

            S poštovanjem, menadžment RTV Šumadija