RADIO-TELEVIZIJA ŠUMADIJA - ARANĐELOVAC - 034 723 886

Ledeno doba i Star trek u letnjem bioskopu

dvorana park

U okviru letnjeg bioskopa Centra za kulturu danas će biti emitovan film ,,Ledeno doba, veliki udar“ u terminima od 17 i 19 h dok je za 21 h predviđena projekcija filma „Star trek – izvan granica“.

Animirani film „Ledeno doba: Veliki udar“, peti nastavak popularnog serijala za kojim su „poludele“ bukvalno sve generacije ljubitelja umetnosti. U filmu, koji je sihronizovan na srpski jezik, poznati junaci ove animirane avanture Mani, Sid i Dijego moraće da napuste svoj dom i krenu u nove avanture i to u egzotične zemlje, gde će upoznati mnogo interesantnih likova.

„Star Trek – Izvan granica“, željno iščekivani nastavak globalno popularne Star Trek franšize, koju je stvorio Džin Rodenberi, a ponovo oživeo Džej Džej Abrams 2009, vraća se s rediteljem Džastinom Linom („Paklene ulice“) koji režira ovo epsko putovanje U.S.S. Enterprajza i njegove neustrašive posade. U filmu „Izvan granica“, posada broda istražuje najudaljenije predele neistraženog svemira, gde će se susresti s misterioznim novim neprijateljem koji će i njih i sve ono za šta se Federacija zalaže staviti na test.