RADIO-TELEVIZIJA ŠUMADIJA - ARANĐELOVAC - 034 723 886

Bekament fondacija : Apel za prikupljanje medicinskih sredstava

download

BEKAMENT FONDACIJA POKREĆE AKCIJU KOJA ZA CILJ IMA PRUŽANJE ŠTO HITNIJE POMOĆI ZDRAVSTVENIM RADNICIMA I ZDRAVSTVENOM SISTEMU U OPŠTINI ARANĐELOVAC

 APELUJEMO DA SE SVA PRAVNA I FIZIČKA LICA PRIKLJUČE U BORBI PROTIV VIRUSA COVID-19

U suzbijanju epidemije svetskih razmera, izuzetno je važno sačuvati zdravlje našeg medicinskog osoblja kao jedne od najrizičnijih grupa, direktno izložene izvoru zaraze.Čuvajući njih, mi čuvamo kompletan zdravstveni sistem naše zemlje, koji nas, sa prve linije, štiti u ovoj teškoj borbi.

 

Bekament Fondacijapokrenula je akciju za prikupljanje finansijskih sredstava za hitnu pomoć zdravstvenim radnicima Opštine Aranđelovac, te poziva sve ljude dobre volje da se uključe i da svako, u okviru svojih mogućnosti, donira novčana sredstva koja će se iskoristiti za nabavku neophodnih medicinskih sredstava za zdravstvenu zaštitu u koje spadajuhirurške maske, hirurške rukaviceizaštitini viziri – naočare.

 

 

—————————

Novčana sredstva možete uplatiti na sledećižiro račun Bekament Fondacijebr: 265-3610310000715-98, sa svrhom uplate “Donacija za namensku pomoć zdravstvenim radnicima”.

 

Eventualni ostatak novčanih sredstava biće preusmeren na humanitarnu organizaciju Crveni Krst Aranđelovac.

———————-

Bekament Fondacija vam se zahvaljuje na spremnosti da zajedničkim naporima doprinesemo suzbijanju širenja virusa COVID-19 i očuvanja zdravlja naših ljudi.

 

BUDIMO ODGOVORNI I SOLIDARNI.

BRINIMO JEDNI O DRUGIMA.