RADIO-TELEVIZIJA ŠUMADIJA - ARANĐELOVAC - 034 723 886

Sajam turizma „Put pod noge“ od 20. do 23. februara

TOA sajam NS 28 09 YT - YouTube

Na Beogradskom sajmu u toku su pripreme za najveći turistički događaj u zemlji i regionu jugoistočne Evrope – 42. Međunarodni beogradski sajam turizma

. Pod sloganom „Put pod noge“ od 20. do 23. februara predstaviće se najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur-operatori, koji će promovisati najnovije trendove u međunarodnoj turističkoj industriji, nove koncepte i mogućnosti za putovanja, kao i perspektive u razvoju turističkog biznisa.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Egipat, zemlja koja prepoznatljivom ponudom privlači posetioce iz celog sveta.

Srbija, zemlja domaćin Sajma turizma, predstaviće ponudu domaćih prirodnih lepota i znamenitosti, uzbudljivih gradova, kapacitete hotela i odmarališta, turističkih centara, kao i raznovrsne sadržaje za odmor, zabavu, zdravstveni oporavak, sport, rekreaciju i avanturu. Na sajmu se tradicionalno predstavlja i TO Arandjelovac sa celokupnom ponudom Bukovičke Banje.