RADIO-TELEVIZIJA ŠUMADIJA - ARANĐELOVAC - 034 723 886

Prvi STAR Kup Aranđelovca u stonom tenisu

FireShot Capture 1117 - RTV Šumadija - Stoni tenis - YouTube - www.youtube.com

Sportski savez Aranđelovac , STAR liga, SRC Šumadija i Stonoteniski klub Aranđelovac, u nedelju 26.januara, u velikoj hali SRC Šumadija organizuju „Prvi STAR Kup Aranđelovca“ u stonom tenisu, a do sada je prijavljeno 56 igrača, koji će konkurisati za pobednika turnira.

U okviru programa biće upriličena i dodele priznanja najuspešnijim pojedincima i ekipama druge sezone Prve STAR lige i prve sezone Druge STAR lige.

Prijavljivanje takmičara je do petka 24.januara, do 12sati, putem viber grupe STAR lige , fejsbuk strane STAR lige ili na telefon 069 113 13 93. Izvlačenje parova je sutra u 18 sati, a takmičenje počne u nedelju u 10 časova, u 13 sati je svečano proglašenje pobednika i uručenje priznanja za pobednike liga , a u 14:30 će biti uručena priznanja prvoplasiranim stonoteniserima. Pehare i medalje pobednicima liga u pojedinačnoj , ekipnoj i dubl konkurenciji uručiće Predsednik Stonoteniskog saveza Srbije , proslavljeni reprezentativac , Aleksandar Karakašević kao i predstavnici Opštine Aranđelovac i Sportskog saveza Aranđelovca.