RADIO-TELEVIZIJA ŠUMADIJA - ARANĐELOVAC - 034 723 886

Vesti iz sporta

Sportski_vikend_2

Na karate turniru „Panteri open 2019″, koji je juče održan u Novom Sadu takmičari Karate kluba Aranđelovac osvojili su 13 medalja.Zlatnu medalju osvojio je Uroš Milenović, srebrne Todor Vukoje, a bronzane Nikola Nikolić, Lazar Uskoković, Andrija Kotur, Strahinja Mihailović, Konstantin  Pažin, Anđela Lakićević, Teodora Popović, Natalija Veličković, Georgije Prokofjev, Roman Prokofjev i Nikolina Popović.

Dva takmičara Karate kluba Knjaz Jovan Radisavjević Jovan i Luka El Samer Stepanović učestvovali su juče, na medjunarodnom turniru „Trofej Bara“ na kojem je učešće uzelo preko hiljadu takmicara iz sedam zemalja.Oba takmičara Knjaza osvojila zauzela su prvo mesto u svojim kategorijama.

U osmom kolu Druge regionalne lige Zapad košarkaši „Šumadije 2017“ savladali su juče u SRC Šumadija, „Slogu“ iz Despotovca, sa 85:75, i tako se sa 3 pobede i 5 poraza pozicionirali na 6-oj poziciji.Narednu utakmicu gostuju u subotu, 30.novembra, „Slogi“ u Petrovcu na Mlavi.

Porazom od „Jošanice“ u Novom Pazaru, sa 0:1, fudbaleri „Šumadije“ završili su prvi deo prvenstva u Srpskoj ligi Zapad.Lider na tabeli je „Borac 1926“ iz Čačka, sa 46 bodova, dok “Mačva“, „Šumadija“ i „Mokra Gora“ sa po 13 bodova dele začelje tabele.

U okviru osmog kola Prve lige Zapad, rukometašice Bekamenta Bukovičke Banje 2 nastavile su proteklog vikenda pobedničku seriju u prvenstvu savladavši u Aranđelovcu u SRC Šumadija ekipu Prijepolja rezultatom 30:24 , poluvreme 16:12.