RADIO-TELEVIZIJA ŠUMADIJA - ARANĐELOVAC - 034 723 886

OO SNS: Prihvatilište za pse biće izgrađeno

sns-logo

Povodom informacija koje plasira takozvana „ujedinjena aranđelovačka opozicija“ o tome kako će sredstva za izgradnju azila za pse biti nenamenski potrošena u predizborne svrhe, Opštinski odbor SNS Aranđelovac oglasio se saopštenjem u kojem demantuje takve tvrdnje.

Onima koji nas optužuju da ćemo zloupotrebiti novac u cilju kampanje poručujemo da, pre nego što javnosti plasiraju takve laži, se informišu o zakonima Republike Srbije i makar nauče terminologiju teme o kojoj govore. Za razliku od njih, nikada nismo i nećemo kupovati glasove, nikada nećemo vređati decu ili supruge političkih neistomišljenika i radićemo isključivo u interesu svih građanki i građana Aranđelovca.

Mi se ne bavimo neistinama i ne hvalimo tuđim radom, što je manir pojedinaca koji sebe nazivaju „opozicijom“. Nikada se nismo spuštali na nivo jeftinog kuloarskog bavljenja politikom pa to nećemo činiti ni sada. Jedini merodavan sud je narodna volja, a ona će se još jednom nedvosmilno pokazati i na narednim parlamentarnim izborima.

Građanima Aranđelovca poručujemo, realizovaćemo i ovaj projekat, obezbediti trajno stanište za napuštene pse i nastaviti da unapređujemo naš grad. Nastavićemo da se borimo za rekonstrukciju škola, vrtića, bolnice, parka, glavne ulice i mnogih drugih projekata za koje smo ispunili obećanje dato našim građanima.