RADIO-TELEVIZIJA ŠUMADIJA - ARANĐELOVAC - 034 723 886

Srbija dobija Netfilm.tv

netfilmTV_1606

Ne ugrožavajući autorska prava, domaće filmove i serije od sada možete gledati na internet portalu Netfilm.tv, koji je predstavljena  u Privrednoj komori Srbije kao kompletna platforma za distribuciju domaceg filma i video stvaralaštva preko interneta, potpuno zaštićena od piraterije.

Na sajtu www.netfilm.tv trenutno se može pronaći 531 naslov, većinom srpskih filmova, ali i onih iz regiona, za koje su potpisani legalni ugovori sa distributerima i producentima.

Oni koji žele da pretražuju lokalne baze podataka o filmovima, njihovim stvaraocima i akterima moći će to da urade besplatno, dok će za gledanje ponuđenog video sadržaja biti neophodna registracija.

Korisnici će imati probni period koji će trajati sedam dana, nakon čega će morati da se pretplate za biblioteku 140 dinara nedeljno ili 499 dinara mesečno, dok će za kategoriju „pay per view“ ili „video on demand“ korisnici plaćati 150, 250, 500 ili 700 dinara po filmu, u zavisnosti od odluke producenta.
Ipak, već se razmatra mogućnost da cela platforma korisnicima bude besplatna, zahvaljujući oglašivačima koji bi pokrivali troškove.

izvor – Tanjug