RADIO-TELEVIZIJA ŠUMADIJA - ARANĐELOVAC - 034 723 886

Veliko spremanje za jesenju sportsku sezonu

68453905_2671906679487209_8643875395508109312_o

Početkom septembra počinje zamena parketa u velikoj sali SRC „Šumadija“.

Vrednost radova je oko 12 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz fondova kancelarija Vlade Republike Srbije. Uveliko se radi i na maloj sali gde će biti postavljena tarafleks podloga i omogućeni znatno bolji uslovi za dvoranske sportove i takmičenja aranđelovačkih ekipa. Radovi će trajati najkasnije do kraja septembra i mislim da ćemo spremno dočekati novu sportsku sezonu“, istakao je direktor Sportsko – rekreativnog centra „Šumadija“ Nikola Zlatković.

On je izrazio je zadovoljstvo letnjom sezonom na bazenima u Garašima koja je, prema njegovim rečima, najuspešnija u proteklih dvadeset godina.

„Značajno smo upotpunili ponudu na kompleksu u Garašima, a uz ambijent u kome se bazeni nalaze privukli smo veliki broj posetilaca. Imamo mnoštvo pratećih sadržaja za decu, sportiste i sve ljude koji žele odmor u prirodi. Uprkos tome što je bilo dosta kišnih dana tokom juna i jula meseca, već sada možemo reći da je ova letnja sezona bila najuspešnija decenijama unazad. Prethodnog vikenda smo zabeležili rekordan broj gostiju i to je podatak koji nas raduje, ali i obavezuje da iznova radimo na poboljšanju kvaliteta usluge. Pozivamo sve Aranđelovčane i turiste da nas posete i u nastavku letnje sezone“, rekao je direktor SRC „Šumadija“.