RADIO-TELEVIZIJA ŠUMADIJA - ARANĐELOVAC - 034 723 886

Predstava za decu besplatno na Trgu

ss

U okviru manifestacije „Ulica nasmejanih lica“ koju organizuju Turistička organizacija i Centar za kulturu, u subotu 4. juna od 19 časova biće odigrana besplatna dečija pozorišna predstava „Divna je Divna“.

U predstavi igraju Marija Veljković (TV Slagalica), Nataša Aksetijević (DNK TV Pink) i Peđa Damnjanović (Happy, Kung fu Panda…) Predstava ,,Divna je divna’’ je dečija predstava edukativnog i interaktivnog karaktera, pravljena za uzrast od 3 do 10 godina. Ovo je priča o devojčici, Divni, koja upoznaje svoje omiljene likove iz bajke, Petra Pana i princezu Snežanu. Oni jesu klasični likovi iz bajke, ali imaju savremene probleme: Petar Pan se plaši zubara, a Snežana ne voli da jede zdravu hranu. Na taj način se oni približe današnjoj deci.

Ovo jeste predstava koja govori o važnim životnim stvarima, ali je poruka uvijena u zabavnu i duhovitu formu. Tako da se dečija publika zabavlja, dok istovremeno, razgovara i razmišlja o važnim temama o kojima se govori. A to i jeste najbolji način za usvajanje i učenje.

U slučaju kiše, predstava će biti odigrana u dvorani Park.