RADIO-TELEVIZIJA ŠUMADIJA - ARANĐELOVAC - 034 723 886

Radovi na horizontalnoj signalizaciji

ulica frame

U okviru redovnih radova na horizontalnoj signalizaciji, nakon zimskih uslova i oštećenja više od 50 odsto, opština Arandjelovac organizovala je na gradskim ulicama obeležavanje pešačkih prelaza, zaustavnih linija, BUS stajališta, oznaka kod škola i predškolskih ustanova.

Radovi su negde na polovini, počeli su 1.aprila, a izvodjač je najpre angažovan u glavnoj ulici, kod škola i gde se odvija polaganje vozačkih ispita. Na obeležavanju horizontalne signalizacije, koja je inače planirana jednom godišnje, radiće se i narednih 10-etak dana, u zavisnosti od vremenskih prilika.

U odeljenju za javne nabavke i investicije Opštine Arandjelovac nakon sprovedene javne nabavke očekuje se potpisivanje ugovora sa izabranim izvodjačem tokom ove sedmice. Preduzeće ARBAG biće angažovano na krpljenju ulica i lokalnih puteva. Vrednost posla je 10 miliona dinara sa PDV-om. Radovi će početi odmah nakon potpisivanja ugovora prvo na gradskim, a potom i na lokalnim putevima.

Pomenimo i da su u toku radovi na magistralnom putu Krćevac – Kruševica deonici kroz Arandjelovac, uz naizmenično propuštanje saobraćaja na 15-20 min, obaveštavaju iz JP Putevi Srbije