RADIO-TELEVIZIJA ŠUMADIJA - ARANĐELOVAC - 034 723 886

Sajam obrazovanja i zapošljavanja u Kragujevcu

obrazovanje-2019_web

Filijala Kragujevac Nacionalne službe za zapošljavanje učestvovaće na Sajmu obrazovanja i zapošljavanja, koji će se održati 28. i 29. marta. 2019.godine(četvrtak i petak), od 11-16 sati, na Šumadija sajmu.

Na Sajmu će učestvovati 36 poslodavaca iz Šumadijskog okruga, koji su iskazali potrebu za zapošljavanjem preko 320 novih radnika. Najviše slobodnih poslova biće ponuđeno licima mašinskih i metalskih zanimanja, od trećeg do sedmog stepena stručne spreme( bravari, alatničari,zavarivači,metaloglodači,operateri na CNC mašinama, diplomirani mašinski inženjeri različitih smerova). U ponudi su i radna mesta za ekonomiste,tehnologe,kuvare,konobare,mesare,prodavce ali i za osobe sa invaliditetom za radno mesto šivača tekstila.

Nezaposlena lica imaće priliku da na dvodnevnom Sajmu predaju svoje radne biografije i konkurišu za radna mesta koje će ponuditi Magneti Mareli Automotive, Gorenje MDM,Orion World,Forma ideale, Grah Automotive iz Batočine ,Peštan Aranđelovca ,Nikom, Adient Interiors, Wacker Neuson ,Kuć kopmany ,Trnava promet i drugi poslodavci.