RADIO-TELEVIZIJA ŠUMADIJA - ARANĐELOVAC - 034 723 886

Vesti sa odbojkaških terena

odbojka-lopta

U 4-om kolu Druge lige Centar odbojkašice „Fortune plus“ savladale su na gostovanju u Smederevu, ekipu „Tehničara“ sa 3:1.

Fortuna je povela sa 2:0, i u trećem setu bila u prednosti 7 poena, nije iskoristila priliku da pobedi maksimalnim rezultatom.U nedelju u 16h u SRC Šumadija seniorke „Fortune plus“, koje su trenutno 6-te na tabeli 12 klubova,  sastaju se sa ekipom iz Kragujevca, „Red Fox- Smeč 5“.

Seniorke OK „Šumadija“ u subotu su u Kragujevcu, posle uzbudljivih pet setova pobedili ekipu  „Red Fox Smeč 5“  sa 3:2. Odbojkašice „Šumadije“ su 4-te na tabeli, a narednu utakmicu u Drugoj ligi Centar igraju ovog vikenda u SRC Šumadija sa drugoplasiranom ekipom „Imleka“.

Odbojkaši „Šumadije“ sinoć su u SRC Šumadija savladali ekipu „Sloge 2015“ iz Petrovca na Mlavi, maksimalnim rezultatom, 3:0. U sledecem kolu, u subotu 10.novembra gostuju u Beogradu OK „Crnjanski“.
Večeras u maloj sali SRC Šumadija od 20:30h, kadetkinje ovog kluba, otvaraju takmičarsku sezonu, utakmicom sa kadetkinjama OK „Ravno“ iz Ćuprije.