RADIO-TELEVIZIJA ŠUMADIJA - ARANĐELOVAC - 034 723 886

Dan otvorenih vrata na Visokoj školi strukovnih studija

visoka škola

U okviru promotivnih aktivnosti za upis školske 2018/2019. godine Visoka škola strukovnih studija u Aranđelovcu organizuje Dan otvorenih vrata.

Toga dana maturantima škola iz Kragujevca, Lazarevca, Valjeva, Smederevske Palanke, Topole, Aranđelovca, na svojevrstan način biće predstavljeno 6 studijskih programa koje sadašnji srednjoškolski mogu upisati u državnoj školi u Aranđelovcu. Takođe, najavljen je i dolazak predstavnika Toyota Serbia koji će uz prezentaciju, demostrirati rad vozila na hibridni pogon, kao i najuspešnihih kompanija grada sa kojima Škola sarađuje u okviru stručne prakse studenata; „Knjaz Miloš“, „Vanilica“, hotel „Izvor“, restoran „Aleksandar“ i mogobrojne vinarije.

Planirano je da Dan otvorenih vrata počne u 11 časova u dvorištu Visoke škole strukovnih studija u Aranđelovcu, u sredu 9. maja.

Prijava u Visoku školu strukovnih studija u Aranđelovcu počinje 18. i trajaće do 26. juna od 09:00 do 13:00 časova.

Pravo upisa imaju kandidati koji su završili četvorogodišnje srednje obrazovanje. Za prijavljivanje kandidata na konkurs potrebni su original i fotokopija svedočanstva svih razreda srednje škole kao i diplome o završnom ispitu, izvod iz matične knjige rođenih, dokaz o uplati naknade za polaganje prijemnog ispita u iznosu od 4.500 dinara i prijavni formular koji se dobija u školi.