RADIO-TELEVIZIJA ŠUMADIJA - ARANĐELOVAC - 034 723 886

Avon akcija za borbu protiv raka dojke

avon

U cilju promene poražavajuće statistike i skretanja pažnje javnosti na značaj podrške i neophodnost zajedničke borbe protiv raka dojke, 29. marta, od 16.30h u sali muzičke škole „Petar Ilić“ u Aranđelovcu, biće organizovan veliki roze humanitarni događaj.

Publika  će imati priliku da uživa u nastupu  članova KUD „Elektroporcelan“, plesnog studija „RMP“ učenika muzičke škole „Petar Ilić“, ali i  čuje savete dr Jelene Rankovi ć i Jelene Drinjaković. Ulaz je slobodan, a svi zainteresovani moći  će da poruče proizvode sa ružičastom vrpcom.  Ukupan bruto profit od prodaje proizvoda namenjen je Avon akciji za borbu protiv raka dojke, sa ciljem da se obezbedi potrebna oprema za ranu dijagnostiku, podigne svest o važnosti prevencije i podrže programi koji pružaju neophodnu obuku i informacije ženama u borbi protiv raka dojke.

Kao kompanija posvećena ženama, njihovom osnaživanju i boljem položaju u društvu, Avon je tokom prošle godine okupio tim volontera iz  čitave Srbije.

Nakon humanitarnih događaja u Futogu, Loznici, Bačkoj Palanci, Kraljevu, Lazarevcu i Aranđelovcu, sledećeg meseca biće humanitarne akcije u Beogradu i Užicu.