RADIO-TELEVIZIJA ŠUMADIJA - ARANĐELOVAC - 034 723 886

Saša Bošković novi trener Bekamenta

sasa boskovic

Trofejni trener , aranđelovčanin , Saša Bošković , preuzeo je sinoć seniorsku ekipu Bekamenta Bukovičke Banje.

Uprava osvajača kupa odlučila je da ekipu do kraja sezone sa klupe predvodi Bošković , koji se u Aranđelovac vraća iz Medicinara iz Šapca sa kojim je prošle sezone osvojio titulu prvaka države.
Medicinar je uoči nastavka sezone , u februarau mesecu , lider na tabeli , dok se Bekament Bukovička Banja nalazi na četvrtom mestu tabele 10 ekipa.
Boškoviću će u nastavku sezone , kao deo stručnog štaba , pomagati dosadašnji prvi trener Zvonko Paunović kao i trener golmana Ivan Đorđević , dok se će brigu oko fizičko-kondicionog dela i oporavka igrača i dalje voditi dosadašnji trener Petar Vujačić. U medeicinskom timu i dalje su Radislavka Lukić i Nikola Grujić uz asistenciju doktrora sportske medicine Slobodana Prodanovića.
Osim nekadašnjeg Knjaza Miloša sa kojim je osvojio titulu prvaka države 2006 godine , Saša je predvodio i beogradski Partizan , bio je više godina selektor reprezentacije sa kojom se okitio srebrnom medaljom na Svetskom prvenstvu u Beogradu , a radio je kratko i u Rumuniji.
U Bekamentu očekuju da će narednih dana pojačati konkurenciju i u ekipi , koja će u nastavku sezone pokušati da napadne oba ovosezonska trofeja.