RADIO-TELEVIZIJA ŠUMADIJA - ARANĐELOVAC - 034 723 886

Uskoro radovi na trafo stanici u Industrijskoj zoni

Opština Arandjelovac konkurisala je projektom za rekonstrukciju i pokrivanje gradske zelene pijace, vrednosti 50 miliona dinara, a u planu je dugoročno rešenje da se kod buvljaka u donjem delu grada uredi jedna velika gradska pijaca, sa obezbedjenim parkingom, što je kod sadašnje zelene pijace veliki problem, ističe Bojan Radović, predsednik Opštine.

On dodaje da je potpisan ugovor sa provajderima za parking servis koji će biti organizovan,  po želji gradjana,  u okviru javnog preduzeća, kako bi se sredstva slivala u budžetsku kasu.

Nabavljeno je pauk vozilo, a desetak radnika biće angažovano iz postojećih resursa. Za projekat rekonstrukcije rasvete i asfaltiranja puta ka Bukulji u dužini 5 km planirano je 50 miliona dinara, a u funkciju će biti stavljen i Lovački dom.

Potpisan je ugovor sa izvodjačem radova na izgradnji nove trafo-stanice u industrijskoj zoni, narednih dana biće postavljen kamen temeljac, a radovi na tom energetskom postrojenju biće završeni u 2018.oj godini i biti u funkciji još većeg privrednog razvoja, naglašava  predsednik Opštine Arandjelovac, dodajući da je i poljoprivreda u usponu