RADIO-TELEVIZIJA ŠUMADIJA - ARANĐELOVAC - 034 723 886

Banja bez vode

bukulja logo

Prema obaveštenju iz JKP Bukulja, zbog kvara na vodovodnoj mreži potrošači naselja Banja-industrijska zona, od štamparije „Zapis“ do „SIP komerc“ doo, bez vode sa gradskog vodovoda biće do 15 sati.

Iz JKP Bukulja obaveštavaju potrošače opštine Aranđelovac, koji koriste vodu iz gradskog vodovoda da je inkasantska služba na terenu i da je očitavanje potrošnje vode za maj pri kraju. Potrošači koji sami očitavju potrošnju, stanje brojila potrebno je da dostave najkasnije do srede 31.maja,na šalter reklamacija i informacija ili telefonom na broj 711-300.

Potrošači mogu iskoristiti priliku da do 31.maja izmire svoje obaveze za komunalne usluge prema JKP“Bukulja“ i ostvare popust na redovnost od 10% za fizička lica.

Iz JKP Bukulja obaveštavaju potrošače da su u pripremi utuženja za zaostala dugovanja i pozivaju sugrađane da redovno izmiruju svoje obaveze, uz mogućnost sklapanja reprograma na zaostala dugovanja. Za dogovor oko izmirenja predmetnog duga potrošači se mogu obratiti u direkciji JKP „Bukulja“, kancelarija br. 7, kod referenta po utuženim predmetima da bi postigli dogovor o načinu izmirenja svojih dugovanja.